Liikutahan loiskahutan järkytähän ihmiskehon ryhtymähän itse parantumahan

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalaiseen perinnekulttuuriin tukeutuva tehokas hoitomenetelmä, perinteinen suomalainen mobilisaatiohoito, joka kattaa tukielinsairauksien koko alueen. 

Kysymyksessä on vanhin, tehokkain ja tälläkin hetkellä elinvoimainen mestariparantajain ja uusien taitajien käyttämä hoitoperinne. 

Kalevalainen jäsenkorjaus on asiakkaan ja parantajan välistä yhteistyötä elintoimintojen palauttamiseksi normaaliin tilaan fysiologisia liikeratoja hyväksikäyttäen. Siinä verenkierto, hermotoiminta, kudosnestekierto ja energiajärjestelmä vapautetaan luonnolliseen tilaansa, jossa puolustuksella ei ole tarvetta. 

Hoitokokemukset ja tutkimusseurannat osoittavat jäsenkorjauksen tuovan nopean avun vaikeiden tukielinsairauksien hoidossa. 

Puolentoista vuoden ajan on Kuopion yliopiston alaisuudessa tutkittu, kuinka Kalevalainen jäsenkorjaus auttaa kroonisista alaselän kivuista kärsiviä potilaita. Hoidolliset tulokset osoittivat menetelmän ja osaamisen olevan ainutlaatuista hoitomuotojen kirjossa.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella on saatu erittäin hyviä hoitotuloksia seuraavilla osa-alueilla:

  • alaraajojen (jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkan) virheasentojen hoitamisessa sekä jalkojen erimittaisuuden poistossa
  • alaselän kiputilojen hoidossa (mm. iskias ym. ristiselän ja lannerangan särkytilat ja virheasennot)
  • kieroselkäisyyden eli skolioosin hoidossa (etenkin lasten ja nuorten osalta)
  • yläselän kiputilojen, nikamien virheasentojen ja niistä aiheutuvien elintoimintojen häiriöiden, kuten sydämen rytmihäiriöiden, hengen ahdistuksen ja korkean verenpaineen hoidossa
  • hartia- ja niskajännitysvaivojen, kuten lapojen lukkiutumisen, huimauksen, päänsäryn ja migreenin hoidossa
  • yläraajojen kiputilojen, kuten käsisärkyjen, tenniskyynärpään ja kipuolkapään hoidossa
  • päänalueen vaivojen, kuten jännityspäänsäryn, purentahäiriöiden, kasvosärkyjen ja näköhäiriön hoidossa

Koulutusta Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta järjestää ainoastaan Kansanlääkintäseura ry. Kalevalaisen jäsenkorjaajan nimikkeen haltija on suorittanut koko koulutusjakson, joka koostuu 4 osaisesta perusjaksosta, 4 osaisesta jatkokoulutuksesta ja 5 osaisesta seurantakoulutuksesta.